Намери ни
To Top

СК „Катана“ бе домакин на Държавното по карате киокушин за деца на 8 и 10 години

СК „Катана“ и Велико Търново бяха домакини на Държавното по карате киокушин за деца на 8 и 10 години. 204 състезатели от 29 клуба на Българската Карате Киокушин Федерация (БККФ) се изправиха един срещу друг в битка за почетни титли и отличия в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“.

Специалните награди за висок боен дух бяха връчени на Васил Чалъков от клуб „Оками Доджо“ гр. Асеновград след 5 изиграни срещи в най-масовата категория в състезанието с 39 участника.


Ралица Владова от клуб „Юнак“ гр. Русе заслужи приза при момичетата.

Отличията за техника бяха върчени на Микаил Мутишев от клуб „Катана“ гр. Велико Търново и Сияна Тонева от клуб „Аскен“ гр. Стара Загора.

След успешното провеждане на събитието, от БККФ продължиха с традицията да засаждат дръвчета.

“Изказваме поздравления към СК „Катана“ и Сенсей Самир Мутишев за гостоприемството и отличната организация на първенството, благодарим и на Община Велико Търново за подкрепата”, заявиха от централата.

Следващият турнир за каратеките на БККФ е Държавното първенство за всички възрасти в дисциплината „Ката“, което е планирано за 9 юни в град Шумен. Ден по-рано там ще се проведе семинар за съдиите.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558