Намери ни
To Top

Забитцер: Имахме и късмет

Халфът на Борусия (Дортмунд) Марсел Забитцер призна, че отборът му е имал и късмет в реванша с Пари Сен Жермен (1:0). Този успех класира германския тим на финала в Шампионската лига. Вестфалци обаче доста страдаха в мача, като съперникът им уцели и цели четири греди.

„Това бе труден мач, страдахме доста.


Защитавахме се добре и можехме да поведем през първото полувреме, но не се получи. Продължихме в същия дух, отбелязахме гол и се добрахме до финала. Имахме и късмет в ситуациите с гредите, но на този етап не може без него. Съперникът нямаше шанс днес, но пък и ние работихме усърдно, за да се класираме. На финал сме, каквото и да се случи. Ще бъдем щастливи, ако можем да играем срещу Байерн, но не ме интересува срещу кой ще играем. Ще опитаме да спечелим срещу всеки. Сега е важно да се насладим на хубавата нощ“, заяви Забитцер.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558