Намери ни
To Top

Костинброд и Сливнишки герой влизат в интригуващо местно дерби без явен фаворит

Отборите на Костинброд и Сливнишки герой се изправят в местно дерби от междинния 33-и кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят се чака с голям интерес и от двете страни, които впечатляват с изявите си през този полусезон.

Костинброд влиза в срещата след серия от 6 мача без загуба и общо 14 точки спечелени в нея. Тимът воден от Христо Коилов диша една идея по-спокойно за своето бъдеще, но не трябва да се отпуска в оставащите 6 кръга до края.


Сливнишки герой ще търси победата в опит да се доближи до Ботев (Ихтиман) и Вихрен (Сандански) и да се върне в спора за третото място. Тимът от Сливница допусна загуба у дома от Витоша (Бистрица) последния кръг, а преди това взе точка на втория в класирането тим на ЦСКА II.

Според коефициентите на Inbet в мача липсва фаворит:

КостинбродСливнишки герой

1/ 2.25

X/ 4.00

2/ 2.25

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

(в материала има продуктово позициониране) ОТГОВОРНА ИГРА 18

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558