Намери ни
To Top

Светльо Петров: Бяхме безобразни, срамни, ако бях треньор по бокс, хвърлях кърпата

Наставникът на Етър Светослав Петров бе много ядосан от играта и поражението с 0:3 при визитата на Берое. Треньорът заяви, че представянето е било безобразно и срамно.

„Изобщо не ми се говори. Загубихме, защото първото полувреме бяхме безобразни, срамни.


Ако бях треньор по бокс, щах да хвърля кърпата. Представянето ни беше жалко, не отговаря на нищо. Изпадането явно оказва влияние. Вместо да покажем, че отборът има по-голям потенциал и не заслужава да е на сегашното място, ние доказахме обратното – че мястото ни е точно там. Не трябва така да изглежда професионален отбор.

За пореден път червен картон, който обърка плановете ни. Но след такова първо полувреме не мога да говоря за план. Надявам се, че във Втора лига предстоят по-добри дни. Дано се срещу Локомотив (София) да изглеждаме по-добре след жалкото първо полувреме“, каза Петров.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558