Намери ни
To Top

Росен Барчовски: С Георги Боянов мачът щеше да бъде различен

Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски изрази своята гледна точка след поражението от Балкан със 76:91 в откриващия двубой на четвъртфиналната серия помежду им в НБЛ.

“Не можем да издържим срещу натиск от много хора. Не можем да издържим срещу агресивна защита. Започваме да правим грешки и ги наказват.


Това ни е слабост, откакто останахме в такъв състав. Стоим добре дълго време, имахме шанс при пет точки и наша топка, но грешката на Дамян Минков беше непринудена. От 17 грешки, сме получили 28 точки – 1/3 от всички точки, които сме получили. В нападение горе-долу стояхме добре. Това е, което ще се изчистим за втория мач. Когато успеем да го направим, ще спечелим.

Притеснително ми е състоянието на Георги Боянов, защото контузията му промени играта ни. С него мачът щеше да бъде различен. Ще се опитаме във втория мач. Боянов контузи глезена си. Първата работа е да се направи снимка, защото ако има нещо счупено, сезонът му приключва. Ако не, ще видим дали за два дни ще може да се възстанови”, заяви Барчовски.

Какво още каза Росен Барчовски, може да чуете в прикачения видеоклип. Вторият двубой е в сряда от 19:00 часа в София.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558