Намери ни
To Top

Владимир Димитров: Изключително съм разочарован от играта ни през първото полувреме срещу Марица

Струмска слава (Радомир) загуби от Марица (Пловдив) с 1:4 в мач от 30 кръг на Втора лига.

Старши треньорът Владимир Димитров имаше доста кадрови проблеми преди визитата, като не успя да използва наказаните Борислав Николов и Евгений Илиев, както и контузения Арнел Кадрич. Липсваше и резервният вратар Радослав Рашков.

„Дори и това обаче не ни оправдава за поведението през първото полувреме.


Да ни вкарат три гола за едно полувреме?! Аз това нещо отдавна не си спомням! Много съм разочарован от играта ни през първата част. Безумни грешки и на вратаря, и на защитата ни“, коментира старши треньорът на Славата пред официалния сайт на клуба.

„По-острият тон на полувремето явно даде резултат и през втората част показахме коренно различно поведение. Натиснахме още от самото начало и вкарахме гол, с който намалихме резултата на 1:3. Няколко минути по-късно реферът подмина 1000%-ова дузпа за нас – Марио Дилчовски остана сам срещу вратаря и бе съборен от защитник на Марица, но не искам отново да обръщам внимание на съдийството.

Създадохме много положения, домакините почти не излязоха от полето си и заиграха предимно на контраатаки. Хванаха ни неподготвени при една от тях в края на двубоя и вкараха четвъртия си гол. След това отново се прибраха и всичко приключи“, допълни още наставникът на радомирци.

Относно предстоящото домакинство срещу Дунав (Русе), което е на 2 май (четвъртък) от 18:00 часа в Радомир, Владимир Димитров коментира: „Искам да видя добра игра. Не казвам – добър резултат или победа, защото може да играеш добре, да удариш четири греди и да загубиш с 0:1. Има го във футбола. Искам да видя коренна промяна в поведението от това, което показахме през първата част с Марица (Пловдив).“

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558