Намери ни
To Top

Калпаков: В поредица от мачове малшансът ни преследва

Наставникът на Марек Танчо Калпаков сподели след равенството 1:1 със Септември, че двата отбора са си разделили по едно полувреме.

„Винаги е неприятно, когато получиш гол в продължението. В поредица от мачове малшансът ни преследва. Разделихме по едно полувреме двата отбора.


Имаше доста положения пред двете врати. През първото полувреме създадохме доста ситуации, а през второто видимо момчетата отслабнаха. Мисля, че се справихме добре. Ако сме реалисти, гостите имаха и други положения, с които да изравнят по-рано.

Гостите разполагат с доста високи играчи. Опитахме да направим последна смяна с висок човек, но след разбъркването, което се получи в последните минути, не успяхме да спечелим мача. От ден първи искаме да се надиграваме с всеки един отбор. Не сме обявили цели в първенството, но ще играем докрай. Момчетата са максималисти и никой не ги спира да играят“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига