Намери ни
To Top

Барселона 1:0 Пари Сен Жермен, Рафиня отново порази вратата на парижани

Отборите на Барселона и Пари Сен Жермен играят при резултат 1:0 в реванша от 1/4-финалите в Шампионската лига. Рафиня откри резултата в 12-ата минута. Първата среща бе спечелена от каталунците с 3:2.

Чави Ернандес е избрал за този мач Ламин Ямал, Рафиня и Роберт Левандовски в атака, а в средата на терена ще е триото Френки де Йонг, Илкай Гюндоган и Педри.


Луис Енрике пък залага на Брадли Баркола, Усман Дембеле и Килиан Мбапе в предни позиции. Витиня, Фабиан Руис и Уорън Заир-Емери пък ще си партнират в халфовата линия.

ПСЖ започна мача по-настъпателно, но атаките на гостите се спираха някъде около дъгата на наказателното поле, където отбраната на Барса успяваше да укроти устрема на съперника.

В същото време домакините откриха резултата с първата си по-добра атака. В 12-ата минута Ламин Ямал направи страхотен пробив по дясното крило и почти от аутлинията центрира топката пред вратата, където Рафиня изпревари прекия си пазач и я засече във мрежата за 1:0.

Парижани отговориха с шанс пред Килиан Мбапе в 17-ата минута, който бе намерен с центриране в наказателното поле, но ударът му с глава бе доста неточен.

Барса имаше далеч по-добра възможност в 20-ата минута, когато една лошо изчистена топка попадна в Левандовски, който обаче реши да заложи на силата, вместо на точността и ударът му мина над вратата.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол