Намери ни
To Top

Анчелоти: Манчестър Сити не смущава съня ми

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Първата среща завърши 3:3 в Испания и сега “белите” ще имат тежка задача на “Етихад”, където миналата година загубиха с 0:4.

“Не трябва да анализираме какво се е случило в миналото, а това, което се случи миналата седмица. Трябва да вярваме в това, което правим.


Миналия мач беше равностоен, сега всичко може да се случи. Ние вярваме, че имаме нужните качества да създадем проблеми на съперника. Има много силни отбори в Европа, които се борят в този турнир. Мачовете срещу Сити винаги са били вълнуващи и утре ще бъде така”, коментира Анчелоти.

Попитан дали Ман Сити е причина за безсънни нищо, той отговори “Не, нищо не ми пречи да спя. Единственото, което може да развали съня ми, е, ако ям прекалено много тази вечер”. “Утре няма да има изненади, Пеп може да е спокоен. Послание за феновете? Мисля, че те са спокойни. Това е нашият турнир. Феновете ни няма нужда да се притесняват“, допълни специалистът.

Италианецът говори и Ерлинг Холанд, който досега не е успявал да вкара гол на Реал Мадрид: “Холанд е един от най-опасните играчи на Сити. Той не го показа много в първия мач, но той е един от най-добрите нападатели в света в момента и винаги е опасен”.

Анчелоти засипа с похвали Джуд Белингам: “Белингам е наистина добър, модерен играч с отлична физика. Той ще е един от най-важните играчи за бъдещето на Реал Мадрид. Понякога забравяме, че той е само на 20 години, а вече е фантастичен играч”.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол